Homeopati

Studie med skotträdda hundar!

Är din hund skotträdd, rädd för fyrverkerier? Nu startar jag en studie i hur homeopatmedel kan hjälpa skotträdda hundar. Vill du att din hund/dina hundar ska få ingå i studien? Maila mig för mer information: fyrverkeristudie@whiteday.se

 

Du får först fylla i ett formulär med frågor tex:

Hur gammal är din hund?

På en skala 1-5, hur rädd är den för fyrverkerier?

Har det hänt något som gjort den rädd, eller har den alltid varit det?

Har du tidigare provat någon annan behandling mot skotträdslan?

Är hunden en sällskapshund eller arbetshund? osv.

 

När du fyllt i formuläret retunerar du det till mig (via mail eller vanlig post). Några veckor innan nyår skickar jag homeopatmedlet och instruktioner om hur du ska ge det. Medlet är små piller som är lätta att ge.

Du får också ett utvärderingsformulär med frågor om hur du tyckte medlet fungerade, hur hunden reagerade osv, det vill jag att du skickar till mig veckorna efter nyårsafton.

 

Du deltar givetvis kostnadsfritt i studien.

 

Vill du att din hund/dina hundar ska få ingå i studien? Maila mig för mer information: fyrverkeristudie@whiteday.se

 

Föreläsning djurhomeopati

Vill du att jag ska komma att föreläsa om djurhomeopati? Jag berättar då om vad homeopati är, hur det kan hjälpa djuren - både mentalt och fysiskt, jag tar upp några fall jag haft och tar med mig några vanliga homeopatmedel till försäljning för reducerat pris.

För föreläsningen tar jag 200kr/person (minst 10 personer). Ni står för lokalen, jag för kunskapen.

Om föreläsningen ska hållas på annat ställe än i Stockholm tillkommer resekostnad och eventuellt boende.

Föreläsningen är ca 3 timmar lång, inklusive en frågestund och en kortare paus.

Kontakta mig vid intresse info@whiteday.se

 

 

Vad är homeopati?

Homeopati arbetar med naturen, genom att stärka kroppens egen läkningsförmåga. På 1800-talet ville Dr Samuel Hahnemann hitta ett naturligt sätt att skonsamt och långvarit bota sina patienter. Han började leta efter svar i naturen och så utvecklade han homeopatin. Idag är homeopatin stor i speciellt Asien, men även i väst med Tyskland och Storbritannien i spetsen så används homeopatin parallellt med konventionell medicin. Fler och fler upptäcker att homeopatin kan hjälpa där vanlig medicin går bet. Eftersom det är ett holistiskt sätt att bota så ser man inte bara till kroppen utan tar även med det psykiska, själsliga och känslomässiga i beräkningen när man väljer ut medel. Som klassisk homeopat jobbar jag bara med ett medel åt gången till djuret. Medlen som används är naturliga och majoriteten av dem kommer ifrån växt-, mineral- eller djurriket.

 

Facebook

Följ mig på facebook för att få nyttiga och intressanta tips och råd om hur du kan hjälpa ditt djur till bättre hälsa!